Filosofie

Marjoleine de Vos twee keer in gesprek met Willem Jan Otten

Het bestuur van de Stichting P.C. Hooft-prijs voor Letterkunde heeft besloten de P.C. Hooft-prijs 2014 toe te kennen aan Willem Jan Otten (Amsterdam, 1951). Deze oeuvreprijs is dit jaar bestemd voor beschouwend proza en wordt uitgereikt op een feestelijke bijeenkomst in het Letterkundig Museum, op donderdag 22 mei 2014, 1 dag na de sterfdag van de naamgever van de prijs, de dichter P.C. Hooft (1581-1647), onze grootste renaissancedichter.

Marjoleine de Vos ging dit jaar een aantal keer in gesprek met Willem Jan Otten. Een opname van het gesprek in het kader van het Studium Generale Groningen kunt u hierboven beluisteren. Het thema van dit gesprek is Mythen. Deze opname bevat helaas geen beeld.

Gratis download
Eerder dit jaar voerde Marjoleine de Vos een gesprek met Willem Jan Otten dat resulteerde in een hoofdstuk in het boek Het leven volgens Willem Jan Otten. Dit hoofdstuk ontvangt u als gratis download bij aanmelden op de digitale nieuwsbrief van Uitgeverij Klement. Klik hier om u aan te melden. Na aanmelden ontvangt u per mail een mail waarin u uw aanmelding kunt bevestigen. Na het bevestigen van uw aanmelding ontvangt u een mail met de gratis download.

Deel:
VORIGE ARTIKEL

Geplaatst door - - 0 reactie

Geef een reactie