Nieuws

Filosofisch veldwerk

Klimaatcrisis, fake news en de versnelling van ons leven – door deze ontwikkelingen is onze band met de wereld verbroken. Hoe moeten we met deze existentiële crisis omgaan? Florentijn van Rootselaar onderzocht deze vraag met filosofische kopstukken als Peter Sloterdijk, Martha Nussbaum, Tu Weiming, Michael Puett en Roger Scruton. Een zoektocht naar een nieuwe manier van luisteren, naar de wereld en onszelf. Levenskunst voor iedereen die zich druk maakt over onze toekomst.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan hier het Filosofisch veldwerk-dossier van filosofie.nl.

Het boek hier kan u hier bestellen, maar u kan het ook kopen en laten signeren tijdens de presentatie van Filosofisch veldwerk in Boekhandel Van Rossum te Amsterdam. Aanmelden daarvoor kan via winkel@boekhandelvanrossum.nl of 020-4707077.

Deel:
VORIGE ARTIKEL

Geplaatst door - - 0 reactie
VOLGENDE ARTIKEL

Geplaatst door - - 0 reactie