Nieuws

Charles Taylor

Charles Taylor is een van de sleutelfiguren in het hedendaagse debat over het zelf en de problemen van de moderniteit. Dit boek biedt een toegankelijke, actuele inleiding tot Taylors denken. Op  boeiende wijze reconstrueren de auteurs het ambitieuze filosofische project dat zijn uiteenlopende werken verenigt. Aan de orde komen thema’s als het verband tussen identiteit, taal en morele waarden, democratie en multiculturalisme en het conflict tussen seculiere en niet-seculiere spiritualiteit. Vanaf vandaag kan u het hier bestellen.

Zijn ideeën vormen een krachtig tegengif voor denkstromingen die vanuit één mens- of maatschappijvisie de samenleving willen veranderen – Stijn Latré over Charles Taylor in Trouw

Deel:
VORIGE ARTIKEL

Geplaatst door - - 0 reactie
VOLGENDE ARTIKEL

Geplaatst door - - 0 reactie